Shares

Ultrahuman, o afacere de fitness, lansează un inel inteligent despre care susține că va oferi utilizatorilor „putere ultraumană”. Și prin putere ultraumană, corporația se referă la un tracker de fitness care oferă informații despre metabolismul tău urmărindu-ți somnul și mișcarea. Inelul inteligent poate fi folosit și cu plasturele de monitorizare a glucozei M1 al companiei pentru o supraveghere metabolică aprofundată.

Inelul Ultrahuman pare să fie inspirat de popularul inel Oura în ceea ce privește stilul și funcționalitatea. Este echipat cu un senzor de ritm cardiac PPG, un senzor de temperatură și un senzor de mișcare. (Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al Ultrahuman, Bilal Mahmood, a informat The Verge că senzorii SpO2 nu vor fi incluși.) Nu există ecran sau haptic, ca în cazul Oura Ring, de aceea trebuie să consultați aplicația Ultrahuman pentru a vă verifica statisticile. Potrivit declarației de presă a Ultrahuman, acest lucru a fost făcut intenționat pentru a reduce distragerile notificărilor. Poate măsura fazele de somn, ritmul cardiac, variația ritmului cardiac (HRV) și temperatura corpului.

Inelul în sine este fabricat din titan „fighter jet” și are o acoperire cu carbură de tungsten pentru o durabilitate suplimentară. Potrivit site-ului Ultrahuman, acest lucru ar trebui să ajute la ridicarea greutăților și la alte activități care pot declanșa inelele (de exemplu, canotaj, tracțiuni etc.). În ceea ce privește durata de viață a bateriei, are aproximativ patru până la șase zile cu o singură încărcare – ceea ce este la egalitate cu majoritatea trackerelor de fitness și Oura Ring.

Inelul poate fi purtat singur, dar compania promite că atunci când este combinat cu plasturele Ultrahuman M1, utilizatorii vor putea monitoriza modul în care consumul lor de alimente afectează recuperarea și performanța. M1 este un dispozitiv de monitorizare continuă a glucozei. Senzorul are un ac gol care face o mică incizie pe piele, permițând plasturelui să detecteze nivelurile de zahăr din sânge în timp real.

M1 oferă apoi utilizatorilor un „scor metabolic” în funcție de consumul lor de alimente și de nivelul de exerciții fizice, permițându-le să observe modul în care diferitele mese le pot influența antrenamentul sau calitatea somnului. Inelul inteligent adaugă puncte de date suplimentare la amestec, cum ar fi temperatura corpului și ritmul cardiac.

M1 oferă apoi utilizatorilor un „scor metabolic” în funcție de consumul lor de alimente și de nivelul de exerciții fizice, permițându-le să observe modul în care diferitele mese le pot influența antrenamentul sau calitatea somnului. Inelul inteligent adaugă puncte de date suplimentare la amestec, cum ar fi temperatura corpului și ritmul cardiac. „Acum puteți înțelege nu doar ce vă influențează metabolismul glucozei, ci și cum să acționați asupra rezultatelor într-un mod eficient”, a declarat Mohit Kumar, creatorul și CEO-ul Ultrahuman, într-un comunicat. „Puteți calcula cât de mult din metabolismul glucozei este alterat de privarea de somn față de lipsa mâncării.”

Ring

Inelul Ultrahuman nu pare să reinventeze roata ca gadget independent. Variabilele pe care le monitorizează sunt aceleași cu cele monitorizate de Oura Ring, iar trackerul metabolic Lumen informează, de asemenea, utilizatorii despre modul în care alimentele pe care le consumă le afectează performanța la exerciții fizice. (Cu toate acestea, monitorul Lumen este mai degrabă un „etilotest de carbohidrați”, în care utilizatorii inhalează în gadget pentru a determina tipul de combustibil pe care îl folosesc.) Cu toate acestea, este neobișnuit să găsești două dispozitive purtabile de la aceeași firmă care pot colabora pentru a furniza diferite puncte de date pentru diferite domenii ale sănătății tale metabolice. Majoritatea dispozitivelor de urmărire a fitnessului și a sănătății sunt dispozitive all-in-one care efectuează toată monitorizarea. Conexiunile la aplicații terță parte sunt de obicei necesare pentru a obține o vizualizare mai completă.

Inelul Ultrahuman va fi disponibil pentru pre-vânzare pe 7 iulie și va ajunge în august. Inelul este disponibil într-o varietate de mărimi și patru culori diferite: negru, gri, argintiu și auriu. În ceea ce privește prețul, Mahmood a declarat că se va vinde cu amănuntul pentru 299 USD cu acces pe viață – ceea ce înseamnă că nu vor mai exista costuri recurente în viitor, chiar dacă Ultrahuman introduce un plan de abonament. Cu toate acestea, pentru primele 3.000 de achiziții, există o gamă specială de prețuri de la 199 USD la 249 USD.

Shares