fbpx

Analiza de Risc la securitatea fizică

De ce aveți nevoie de o evaluare la risc?

Ce este analiza de risc?

Ce este analiza de risc?

Este un proces sistematic prin care se identifică și evaluează riscurile potențiale la adresa securității fizice a unei organizații, bunurilor, persoanelor sau informațiilor

Ce este raportul de evaluare?

Ce este raportul de evaluare?

Este documentul prin care specialistul în securitate fizică îți prezintă rezultatele și recomandările detaliate ale investigației de securitate efectuate.

Obligativitatea

Obligativitatea

Toate societățile comerciale sunt obligate să contacteze un evaluator care să realizeze analiza de risc la securitate fizică
Legea 333/2003 si HG 437/2017

Cum funcționează colaborarea cu Zemernett?

01

01

Completezi formularul de mai jos iar in cel mai scurt timp vei fi contactat pentru programarea vizitei in locație.

02

02

Un evaluator autorizat se va deplasa în locția obiectivului si va prelua informațiile necesare pentru întocmirea raportului.

03

03

În maxim 48 de ore, evaluatorul de risc va livra în locația ta, raportul de analiza întocmit.

Formular de contact

Completează formularul de mai jos și in cel mai scurt timp vei fi contact de un specialist.


  De ce să colaborezi cu noi?

  Firma Zemernett este licențiată de IGPR pentru activități de instalare, modificare sau întreținere a sistemelor de securitate fiziă.

  Suntem dotați corespunzator să putem executa orice tip de lucrare cu orice grad de dificultate.

  Te ajutăm de la A la Z. Realizăm Analiza de risc, Proiectul de securitate cat si montajul si punerea in funcțiune a echipamentelor.

  Ne mândrim cu o echipă formată din specialiști cu experiență. Suntem dotați corespunzator să putem executa orice tip de lucrare cu orice grad de dificultate.

  Nu avem costuri ascunse. Iți facem ofertă de preț inaintea lucrării si montăm cu acordul tău.

  Întrebări frecvente

  F.A.Q

  Analiza de risc în securitatea fizică este procesul de identificare, evaluare și prioritizare a riscurilor asociate cu protecția fizică a resurselor unei organizații, cum ar fi clădirile, echipamentele și personalul. Scopul este de a implementa măsuri de protecție adecvate pentru a reduce probabilitatea și impactul incidentelor de securitate.

  Da. Indiferent de măsurile de securitate implementate, analiza de risc este obligatorie. Sistemele de securitate se implementeaza conform analizei de risc. 

  Pentru a realiza o analiză de risc eficientă, este esențial să se efectueze o recunoaștere a proprietății și a resurselor care necesită protecție, să se identifice potențialele vulnerabilități și amenințări și să se evalueze impactul și probabilitatea fiecărui scenariu de risc. Aceasta implică de obicei colaborarea cu experți în securitate și folosirea unor instrumente specializate pentru evaluarea și managementul riscurilor.

  Costurile aferente realizării Evaluării de Risc pornesc de la 350 de lei.