fbpx

Noi suntem Zemernett

Partenerul tău de încredere cu expertiză care furnizează toate soluțiile si serviciile IT de care ai nevoie.

Strategia curentă a companiei se concentrează pe oferirea de servicii IT profesionale

Deși nu avem o strategie agresivă de vânzări, ne extindem portofoliul de clienți pe baza recomandărilor primite de la companiile mulțumite deja de serviciile noastre.

Experiența ne-a învățat să oferim calitatea serviciilor

Atunci când serviciile oferite sunt de calitate, noile colaborări nu vor ezita să apară la fiecare pas.

De ce Zemernett ?

Cunoaștem foarte bine piața de servicii IT din România, ne-am "calificat" lucrând ani buni pentru companii medii de suport IT, cât și pentru multinaționale. Am adoptat lucrurile care ne-au plăcut și ne-am propus să oferim către companiile client servicii IT premium.

Echipa

Este formată din ingineri specializaţi cu istoric. Suntem pregătiţi şi dornici să oferim cele mai bune servicii pentru buna funcţionare a sistemului tău informatic
Zemernett services mobile

Compania Zemernett este compusă din patru departamente tehnice:

HelpDesk

Este departamentul responsabil cu preluarea și centralizarea solicitărilor, iar ulterior cu remedierea acestora. Suntem dornici să oferim soluții de tip "first call resolution". Preluăm solicitarea, o înregistrăm în platformă, iar apoi începem procedurile de diagnosticare și rezolvare a problemelor.

On-site IT Managers

Se ocupă de gestionarea infrastructurii clienților. Ne place să fim responsabili de întreaga infrastructură IT, și să oferim sprijin pentru toate aspectele care țin de acest domeniu. Nu ne rezumăm doar la remedierea problemelor tehnice, considerăm foarte importante aspectele legate de proactivitate prin care eliminăm numărul de incidente majore.

Major Incident

Se ocupă de gestionarea incidentelor ce afectează întreaga activitate a clientului. Am învățat să prioritizăm. Atunci când apare un incident major în compania ta , departamentul nostru Major Incident intervine imediat pentru soluționare, prin orice metodă posibilă.

DevOps

Implementează și construiesc soluții tehnice complexe. Echipa DevOps se ocupă în mare parte de problemele legate de servere, serviciile de email, aplicațiile cloud și incidentele de rețea ce au un impact major asupra infrastructurii.

Implementăm soluții fiabile și oferim servicii eficiente la calitate premium

Reușim de cele mai multe ori să prevenim anumite probleme și să efectuăm anumite taskuri proactiv, lucruri ce duc la minimizarea numărului de incidente și implicit la minimizarea numărului de vizite la sediul dumneavoastră.

Folosește formularul de mai jos pentru orice intrebare.


  Descoperă acum beneficiile pe care Zemernett le poate aduce în compania ta

  Externalizare

  Externalizare

  Reduci costurile cu pana la 50%

  Infrastructură enterprise

  Infrastructură enterprise

  Rețea profesională securizată și scalabilă.

  Dezvoltare Web

  Dezvoltare Web

  Realizare website de prezentare sau magazin online cu design unicat.

  Suport 24/7

  Suport 24/7

  Suport IT remote sau in locația sediului tău.
  Compania Zemernett a implementat si mentine un Sistem de management al Calitatii cat si un Sistem de management al Securitatii Informatice in conformitate cu standardele ISO 9001 si ISO 27001.
  certificat iso 9001
  certificat iso 27001