Suport IT

Echipa noastră este pregatită sa ofere suportul necesar pentru ca tu sa te poţi concentra asupra afacerii tale. Angajaţii din compania ta ne vor contacta direct prin platforma de ticketing, prin apel sau email, iar noi vom fi mereu disponibili pentru a le oferi asistenţă tehnică.

Echipa Zemernett - Suport IT

Departamentul nostru de suport IT este pregatit să preia şi să rezolve orice tip de problemă, incident sau request. Angajaţii companiilor client crează o solicitare prin intermediul platformei Zemernett, iar în cel mai scurt timp va primi asistenţă tehnică din partea unui consultant. Dacă problema apărută nu poate fi soluţionată pe cale remote, consultantul IT va trimite echipa tehnica în locaţie pentru remediere.
Zemernett suport it 247 tastatura laptop

Pentru ce asigurăm suport?

Hardware

Hardware

Asigurăm suport IT pentru Laptop, Desktop, Server, Echipamente de Reţea, Imprimante, alte dispozitive IT.

Software

Software

Soluţionăm cu succes orice tip de problemă sau cerere pentru softuri standard, specifice sau personalizate, folosite in compania ta.

Alte Operaţiuni

Alte Operaţiuni

Contactează-ne acum cu solicitarea ta iar noi iţi vom oferi cele mai bune soluţii adaptate la nevoile tale.

Cum funcţionează suportul IT?

1

Solicitare suport

1

Solicitare suport

Angajaţii companiei tale solicită suportul prin intermediul iconiţei "systray". Cu ajutorul aplicatiei Zemernett, acestia pot solicita suport direct de pe sistemul lor, fără intermedieri.
Zemernett Website Platforma incidente solicita suport acum 247 shortcut desktop

2

Conectare Remote

2

Conectare Remote

După ce utilizatorul a creat şi trimis solicitarea de suport, unul dintre inginerii noştri va contacta angajatul şi va iniţia conectarea remote pe staţia cu probleme.
Zemernett remote teamviewer relatii clienti monitorizare rezolvare probleme la distanta

3

Răspuns final

3

Răspuns final

În cazul în care solicitarea nu poate fi soluţionată prin conexiune remote, o echipă tehnică va ajunge în cel mai scurt timp la sediu pentru remedierea problemelor.
Zemernett monitorizare data server stocare teamwork

Single Point of Contact

Colaborăm direct cu furnizorii tăi externi.
Întreabă acum un specialist IT.