Shares

Conduci o companie, oferi servicii, produse, clienții tăi revin în continuare, dar sunt încă prea puțini pentru a-ți putea dezvolta pe deplin propria afacere. Acest lucru s-ar putea datora unui site vechi, inoperant sau, mai rău, a lipsei acestuia. Iar în această perioadă, in care accentul este pus pe digitalizare, din ce în ce mai mult îți poți dori, ca antreprenor, să îți faci simțită prezența în mediul online. Odată ce ai luat decizia de a crea un site de prezentare sau un magazin online, apar numeroase întrebări, iar noi îți vom oferi răspunsurile.

De ce ai nevoie de un site de prezentare?

Din ce în ce mai mulți consumatori folosesc internetul pentru a căuta informații despre produse și servicii, fiecare dintre aceștia putând deveni clientul tău. Astfel, în aceste vremuri, in care accentul este pus pe digitalizare și interesul crescut al oamenilor pentru tehnologie te vor ajuta să înțelegi cât este de important un site de prezentare sau un magazin online, astfel încât să îți poți conduce business-ul către un alt nivel.

De ce ar trebui să alegi agenția Zemernett?

Sunt atât de multe companii de acest gen, încât ajungi să te întrebi de ce ar trebui să ne alegi pe noi, agenția Zemernett, căci datorită experienței de vaste de peste 20 de ani, putem depăși design-ul web standard, pentru a crea un site de prezentare optimizat pentru SEO și pentru motoarele de căutare Google, care îți va consolida brand-ul.

Nu uita că un site de prezentare este cea mai importantă carte de vizită a companiei tale și este o parte esențială a strategiei de marketing și de afaceri. Și vei avea nevoie de adevărați profesioniști și de cineva de încredere pentru a se ocupa de crearea unui site responsive și user- friendly.

Echipa Zemernett este la curent cu noile tendințe în acest domeniu, ceea ce ne permite să ajutăm fiecare client, oferind soluții personalizate, ce țin cont de propriile nevoi sau cerințe.

Promovarea site-ului de prezentare sau a magazinului online

Optimizarea și poziționarea SEO sunt printre cele mai dificile elemente utilizate în drumul spre promovarea unui site de prezentare sau magazin online. Dar nu este necesar doar atât pentru a-ți dezvolta afacerea.

Agenția Zemernett se va ocupa de tot ceea ce ține de promovare, printre serviciile meritând enumerate:

  • utilizarea Google ADS
  • crearea de conturi pe Social Media și postarea zilnică/ săptămânală sau lunară
  • crearea unui blog personalizat
  • crearea unui funnel de conversie
  • utilizarea Google my business și crearea de articole pentru creșterea vizibilității.

Care sunt serviciile Zemernett pentru webdesign / creare site prezentare?

Pe lângă crearea unui design de site receptiv, oferim și servicii suplimentare pentru a-ți asigura satisfacția:

  • Versiuni nelimitate – ne poți notifica cu privire la modificările pe care le dorești și vom modifica designul până când vei fi mulțumit de el.
  • Integrare cu canalele de social media – vom crea site-uri web astfel încât să poți partaja conținut pe platformele sociale pentru a-ți construi brandul și a-ți maximiza acoperirea.
  • Îndemnuri la acțiune – În loc să ne concentrăm direct pe vânzări, ne vom concentra îndemnurile la acțiune pe implicarea clienților, deoarece acest lucru va oferi un serviciu mai bun.
  • Suport tehnic – fiind o agenție specializata in web design, oferim clienților noștri suport 24/7, indiferent în ce scop ai nevoie de suportul nostru.

Pachet promoțional extra: Creare, Configurare si Administrare adrese de email business. De ce o adresa de email de business ?

În zilele noastre, o imagine profesională a unei companii stă la baza conducerii propriei afaceri online. Deținerea unei adrese business de e-mail a devenit un standard, indiferent de mărimea companiei. Ce câștigi având un email business? În primul rând credibilitate si profesionalism mai mare in ochii clientului, dar și că ții la calitatea și siguranța ta și a celor care ajung să colaboreze cu tine.

Dacă vei alege acest pachet de creare, configurare și administrare adresă de email business de la Zemernett, vei reuși să își consolidezi brandul și reputația profesionistă, datorită creării unor campanii de marketing reușite,  dar va fi și mai ușor de gestionar și controlat, datorită unui spațiu mai mare de stocare. 

Shares