Shares

PUNCTE CHEIE

  • Serviciul de abonament „Snapchat+” a fost introdus după ce gigantul rețelelor sociale a dezvăluit o prognoză de vânzări mai puțin decât optimistă pentru trimestrul curent, când și-a publicat rezultatele primului trimestru în aprilie.
  • Serviciul de membru premium, care a fost introdus în nouă țări, inclusiv în Statele Unite, poate ajuta Snapchat să-și diversifice sursele de venit dacă se dovedește a fi de succes.
  • Funcțiile de pre-lansare, experimentale și premium disponibile cu abonamentul Plus includ personalizarea pictogramei aplicației și fixarea prietenului tău apropiat ca cel mai bun prieten al tău.

Lansarea unei opțiuni de abonament de 3,99 USD/lună pentru Snapchat care oferă acces la funcții exclusive și de acces anticipat a fost anunțată de Snap miercuri. Este cunoscut ca Snapchat+.

Când Snapchat și-a lansat câștigurile din primul trimestru în aprilie, a oferit o proiecție slabă a vânzărilor pentru trimestrul următor. Inflația, deficitul de forță de muncă și alți factori macroeconomici au un impact asupra reclamei, principala sursă de venit a Snap, conform directorului financiar al Snap, Derek Andersen la acea vreme.

Deși vicepreședintele senior pentru produse al Snapchat, Jacob Andreou, a declarat pentru The Verge că afacerea nu se așteaptă ca planul să devină „un nou flux semnificativ de venituri”, Snapchat+ poate ajuta compania să-și diversifice sursele de venit.

Funcțiile de pre-lansare, experimentale și premium disponibile cu abonamentul Plus includ personalizarea pictogramei aplicației și fixarea prietenului tău apropiat drept „cel mai bun prieten pentru totdeauna”. Potrivit companiei, este conceput pentru utilizatorii Snapchat care sunt „cei mai devotați membri”.

Recent, servicii de abonament au fost introduse și pe alte site-uri de socializare. În 2021, Twitter a dezvăluit abonamentul Blue, care costă 2,99 USD pe lună și oferă utilizatorilor acces fără reclame la alte site-uri web. În iunie, aplicația de mesagerie Telegram a debutat Telegram Premium.

Miercuri marchează lansarea oficială a Snapchat+ în SUA, Canada, Marea Britanie, Franța, Germania, Australia, Noua Zeelandă, Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite.

Shares